Support LEFF

De Commissie Rabobank Zuidlaardermarktloop doneert ieder jaar aan een goed doel. Dit jaar ondersteunen we LEFF Dagbesteding in Noordlaren

LEFF biedt als professionele zorgaanbieder dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking die baat hebben bij een prettige werkomgeving, maar die niet in aanmerking komen voor regulier werk. Want meedoen in de arbeidsmaatschappij geeft zelfvertrouwen en versterkt de identiteit. LEFF voorziet in een dergelijke werkomgeving. Zij doen dit kleinschalig in de voormalige lagere school in Noordlaren “de Rieshoek”. Sinds mei 2015 is LEFF van maandag tot en met vrijdag open. Een van de oude lokalen van de school is omgetoverd tot een koffie- en theeschenkerij in een sfeer die zich het beste als een “huiskamer” laat omschrijven.

Inge Dokter – Wagenaar is eigenaar van LEFF. Ze heeft 40 jaar ervaring met de doelgroep - mensen met een verstandelijke beperking - in verschillende functies. Dit als BIG geregistreerd verpleegkundige, activiteitenbegeleider en coördinator van vrije tijd activiteiten. Inge haar overtuiging is dat oprechte aandacht voor mensen, het uitgaan van mogelijkheden en kwaliteiten in een positief ondersteunende omgeving en sfeer ervoor zorgt dat mensen groeien en zich ontwikkelen. Op basis van deze overtuiging heeft zij besloten haar eigen bedrijf te starten.

Doneren via inschrijving
Jij als loper kan ook een donatie doen voor het goede doel. Via jouw online (voor)inschrijving is het mogelijk om een financiële bijdrage te doen. Je bepaalt zelf de hoogte van het bedrag, Het door jou gedoneerde bedrag komt volledig ten goede aan de realisatie van dit - jaarlijks opnieuw gekozen - goede doel. De Commissie Rabobank Zuidlaardermarktloop zal nadat het loopevenement heeft plaatsgevonden bekend maken via de website, de lokale pers en social media wat de actie heeft opgeleverd.