De Feesttent Zuidlaren, naast de Rabobank, aan de Stationstraat is het facilitair hart voor lopers, publiek en vrijwilligers. Gedurende de hele zaterdag is de tent geopend en kan je als deelnemer en toeschouwer terecht Feesttent Zuidlaren voor onderstaande zaken;

  • Na-inschrijving: deelnemers kunnen zich inschrijven in de feesttent. Er zijn inschrijfbalies, waar een team van enthousiaste vrijwilligers klaar zit voor de na-inschrijvingen;
  • Het afhalen van de startnummers en het verkrijgen van informatie over de bevestiging van jouw startnummer;
  • Omkleden (douchen is niet mogelijk);
  • Stalling: om jouw sporttassen te stallen/achter te laten gedurende de wedstrijdloop. De tassen staan er weliswaar op eigen risico, maar mocht het gaan regen, dan staan jouw spullen lekker droog. Neem waardevolle spullen mee en laat ze niet in jouw tas liggen / onbeheerd achter;
  • Koffie, thee, limonade en drankjes –> er is een bar in de Feesttent.

Kortom, Feesttent Zuidlaren is gedurende de Rabobank Zuidlaardermarktloop de plek waar lopers, publiek, vrijwilligers en sponsoren samenkomen. Het biedt kleedruimte en de bar is gedurende de hele dag geopend. En tot slot, is er in Feesttent Zuidlaren veel sportieve gezelligheid!

Cosineros
Wie kent Cosineros niet? Een begrip in Zuidlaren. Zin in een lekkere lunch, koffie/thee of een versnapering? Kom langs Cosineros! Zeker tijdens de Rabobank Zuidlaardermarktloop. 

Voor iedere loper, die heeft deelgenomen aan de 5 of 10 km loop, ontvangt na afloop van de loop op vertoon van zijn/haar startnummer een echte Zuidlaarderbol! Ook voor de vrijwilligers die hebben meegeholpen tijdens de Rabobank Zuidlaardermarktloop ligt er een Zuidlaarderbol klaar. De bollen zijn af te halen bij Cosineros.

Adres:
Stationsweg 13
9471 GJ Zuidlaren

Telefoon:050 409 1452

Achtergrondinformatie
Cosineros is Spaans voor koks. Deze staan in de keuken waar ze naar hartelust koken met de beste ingrediënten: dagverse groenten, mooi vlees, verse vis. Daarbij plukken zij kruiden in de eigen kruidentuin, maken zelfgetrokken bouillon en sauzen of bakken een taart. Zij gaan creatief om met wat er in de koeling op voorraad is. Dan zijn de ‘Cosineros ‘ op hun best, dat vinden ze leuk om te doen en DAT proef je! 

Marc & Nies hebben een speciale band met Zuid-Amerika en Argentinië in het bijzonder. Zij zijn er meerdere malen voor kortere en/of langere periodes geweest. Hun (schoon)zus woont in Argentinië en Zuid-Amerika is een prachtig Spaanstalig continent dat hun hart gestolen heeft.