Oproep: verkeersregelaars

De Rabobank Zuidlaardermarktloop kan niet bestaan zonder de inzet van vele vrijwilligers. Hier vaart de hele organisatie op. Zo bestaat de commissie uit vrijwilligers, maar ook bij het inschrijven, het ontvangst van de deelnemers bij de finish, maar zeker ook langs het parcours zijn vrijwilligers actief. En dat is ook nodig.

AANMELDEN
Wil je je aanmelden als verkeersregelaar, dat kan bij Gert Haak, via: gertenjanna@zonnet.nl

Meer informatie
De route van de Rabobank Zuidlaardermarktloop is erg mooi en loopt door het centrum van Zuidlaren als ook over de centrale winkelstraat: de Stationsweg. Om tijdens de loop de veiligheid van de deelnemers te garanderen, hebben we ieder jaar de inzet van enkele tientallen verkeersregelaars nodig. Deze bezetten posities op met name kruispunten om daarmee autoverkeer, maar ook ander rijdend verkeer van het parcours te houden als de deelnemers langskomen.

Jouw bijdrage = waardevol!
Dus als je het leuk vindt om dit loopfeest te ondersteunen en je hebt een paar uur over op zaterdag 12 oktober 2019, meld je aan bij gertenjanna@zonnet.nl. Wij helpen je met de verkeersregelaar-cursus en ook tijdens het loopfeest zorgen we voor een bakje koffie met een versnapering. En na afloop willen we je inzet bedanken met een klein gebaar. Graag zien we je bij de volgende editie.

Verzorging langs het parcours

Vind je het leuk om langs het parcours ingezet te worden? Bijvoorbeeld om gastsprekers, verkeersregelaars en/of pers van koffie en thee te voorzien? Of: wil je liever sportdrankjes uitdelen aan de deelnemers, die waarschijnlijk uitgeblust over de finish komen? Dan is de vrijwillige verzorgingspost iets voor jou! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact op met Wilma Schoonbeek, via: wilma1969@hotmail.comĀ vrijwilliger-worden