De Commissie Rabobank Zuidlaardermarktloop doneert ieder jaar aan een goed doel. Dit jaar ondersteunen wij LEFF Dagbesteding in Noordlaren.

LEFF biedt als professionele zorgaanbieder dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking, die baat hebben bij een prettige werkomgeving, maar die niet in aanmerking komen voor regulier werk. Want meedoen in de arbeidsmaatschappij geeft zelfvertrouwen en versterkt de identiteit. LEFF voorziet in een dergelijke werkomgeving. Zij doet dit kleinschalig in de voormalige lagere school in Noordlaren “de Rieshoek”. Sinds mei 2015 is LEFF van maandag t/m vrijdag open. Een van de oude lokalen van de school is omgetoverd tot een koffie- en theeschenkerij in een sfeer die zich het beste als een “huiskamer” laat omschrijven.

Doneren via inschrijving
Jij als loper kan ook een donatie doen bij jouw online (voor)inschrijving. Het door jou gedoneerde bedrag komt volledig ten goede aan LEFF dagbesteding. De Commissie Rabobank Zuidlaardermarktloop zal nadat het loopevenement heeft plaatsgevonden bekend maken via de website, de lokale pers en social media wat de actie heeft opgeleverd.

Kijk voor meer informatie over LEFF op: http://www.leffdagbesteding.nl/