Group-of-teenagers-jumpingNatuurlijk doe jij mee aan de 500 meter Kabouterloop, de 2,2 km KidsRun of de 5 km Juniorenloop! Want wat is er nu leuker dan met honderden kinderen tegelijk, met vrienden en vriendinnen, te lopen. Gezellig en sportief tegelijk. Met z’n allen rennen door de straten van Zuidlaren. En, natuurlijk ook even kijken wie de snelste is…

Teamdeelname
Geef jezelf op met een team! Voor iedere afstand is er namelijk ook een teamwedstrijd. Jouw gelopen tijd telt mee in zowel de individuele wedstrijd als in de teamwedstrijd. Deelname aan de een wedstrijd sluit deelname aan de andere wedstrijd dus niet uit.

Prijslotingen
Voor de KidsRun is er een extra prijsloting: Expert Zuidlaren stelt diverse, fantastische prijzen ter beschikking (gadgets). Direct na de reguliere prijsuitreiking voor de KidsRun vindt de prijsloting plaats op basis van de startnummers van de deelnemende kinderen. Zorg er dus voor dat je na de loop nog even blijft t/m de prijsuitreiking, want misschien ben jij een van de gelukkige winnaars. NB. iedereen die heeft deelgenomen aan de kinderloop maakt kans op een van de prijzen.